Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι η πρώτη που λάνσαρε την τεχνολογία DraughtMaster™ στην Ελληνική αγορά, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα τα προνόμια των πελατών της με τη δημιουργία του πιο καινοτόμου προγράμματος επιβράβευσης. Φτάνοντας στο σήμερα, ή μάλλον στο αύριο, το Loyalty program της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας εξελίσσεται ως Draught Club.

Πλέον, οι επαγγελματίες της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, ως μέλη του μοναδικού Loyalty Club που προσφέρει πολλαπλάσιες επιστροφές σε λεφτά, μπορούν να συλλέξουν τους μοναδικούς κωδικούς των βαρελιών της σκανάροντας τα QR codes τόσο από τα βαρέλια DraughtMaster™ των προϊόντων Fix Hellas, Mythos, Kaiser, Carlsberg, Grimbergen, & Somersby όσο και από τα μεταλλικά βαρέλια των προϊόντων Fix Hellas, Mythos, Kaiser, Carlsberg, Schneider Weiss, Guinness, Guinness IPA και Kilkenny με τον πιο σύγχρονο και άμεσο τρόπο.

Kατεβάστε τώρα, εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν, την εφαρμογή σε οποιαδήποτε συσκευή σας, κάνοντας scan ή πληκτρολογώντας τον κωδικό  που έχετε λάβει από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Επικοινωνήστε σήμερα με έναν πωλητή της Ολυμπιακής Ζυθοποϊας και… καλωσήρθατε στο Πρόγραμμα επιβράβευσης DraughtClub!